evolution eller

Vilket blir ditt val?

Utveckling 3

Gör dig tjänsten, välj den nedre utvecklingen istället, åtminstone kvällstid! Lär dig på riktigt istället, på ett dansgolv, med andra trevliga människor och lärare som ger dig både en riktig grund och hur avancerad kunskap du vill! Här är senvårens schema för dig!

Inte övertygad? Fortsätt läsa….!

Har du försökt lära dig någon sport eller något annat där kroppen också ska förstå? Bra, då inser du också att det kommer ta en del träning innan det sitter.

Vi tror, för det första, att ni är intelligenta människor som inte tror på ”livets sockerpiller”. Sedan lär man sig färdigheter från människa till människa, med varandra och någon erfaren som förmedlar kunskap och omvandlar till din egen kompetens! Vi behöver kommunicera oss till dansen, i ständig interaktion med en danspartner, visat och förklarat av en handledare.

Som alltid när det gäller att ”inkorporera” (förkroppsliga) rörelser så är det inte bara att göra det en gång, så sitter det i kroppen som en kunskap.

Alla människor har olika sätt att ta till sig för kroppen nya rörelser och sin egen evolutionstakt innan det blir en använd färdighet.

Vi vill att du ska bli en bra dansare i slutänden, även om du bara vill lära dig för socialdansen. Om du väljer att gå hos oss, så ser vi till att du får med dig både själ och kropp i dansen, vilket kommer ge dig både inre harmoni och en hälsosammare kropp med bättre, hållbarare hållning! Dansglädje ingår dock i priset :-)