Camilla hemsida

Camilla Ragnar
0707-78 09 04

När träffar ni mig?

Som ägare på Mölndals Dansskola så ser ni ju mig varje gång ni har kontakt med skolan. Med numera 25 år som instruktör och dansare finns både djup och kompetens att lära ut på alla nivåer, i alla våra dansstilar.

Vi ses snart, hoppas jag!

Camilla instruerar

Dansglädje och ambition

”Dans är för mig glädje, energi, medmänsklighet, empati, värme, kunskap och harmoni.
Att se varje människa jag möter med dessa förtecken gör mitt dagliga liv som danslärare intressant och meningsfullt!”

Camilla Ragnar har odlat fram ett flertal stora dansare ut till världen. Att ta hand om, och som en skir planta ömt vårda de minsta barnen till att bli så starka och duktiga så att de kan tävla på nationellt och internationellt plan, det är Camillas signum. Sky’s the limit!

Alldeles för få vet om att Camilla legat till grund för många riktigt duktiga dansare från Göteborg.

Två tydliga exempel är de två äldsta döttrarna Sofie och Louise.

I år har hon 25-årsjubileum! som duktig tränare och coach till allt från små barn till vuxna dansare med tävlingsambitioner.

Alla som går eller har gått hos Camilla vet att hon har en nästan outtömlig, smittande energi och ett engagemang som går utanpå det mesta!

Ingen ”(b)rysk metodik”, utan se varje individ och hjärtligt stödja dig, och samtidigt uppfordrande sträcka dina gränser för att göra dig en riktigt duktig tiodansare (som på TV, ni vet!) 🙂

…..Om det är din ambition, eller också utvecklar hon dig till en trygg, kompetent socialdansare som man gärna dansar med!