Camilla till feelingsidanMölndals Dansskola – Den personliga dansskolan för dig som vill lära dig dansa på riktigt!

Inte en vanlig dansskola…

Vi vill främst att du ska hitta dansglädjen, men vi har också ambitioner; vi vill att du ska hitta ditt uttryckssätt, ditt fingeravtryck i dans, till medryckande musik. Och samtidigt, så småningom känna dig kunnig, på riktigt, så att det t o m känns pirrigt, men ganska tryggt, att bjuda upp/bli uppbjuden till en dans t ex på en offentlig bal. Och kanske de efteråt säger ”Vad bra du dansar, det måste vi göra fler gånger”

Vanliga människor, vänskaplig stämning, trevligt.

Vi kommer ha ett flertal trevliga AfterWeek©, där vi träffas efter arbetsveckan, provar på nån ny dans, äter nåt lätt och och något trevligt till, sedan fortsätter fridansen med dagens tema och en blandning av de danser som du lär dig på kurserna.

En sak är säker, vi kommer aldrig tillåta ”testosteron-stämning” hos oss, det kan vi lova redan nu! 🙂 Det ska fortsätta vara trevligt här, för alla!

Vi är en familjedriven dansskola som erbjuder lektioner i pardans. Vår specialitet är barn, ungdom och vuxenutbildning i standard och latinamerikanska danser, men vi undervisar också i Bugg, Salsa, Bachata och Brudvals.
Vi håller också brudvalskurser för par, arrangerar barnkalas med danstema, bjuder in till danskvällar samt ger privatlektioner.

Dansskolan är centralt belägen, precis på gränsen mellan Mölndal och Göteborg. Här finns gott om parkeringsplatser och spårvagnen går precis utanför dörren.

På Mölndals dansskola sätter vi den personliga utvecklingen i första rummet. Vi har en familjär atmosfär, hjälps åt med träningen och hittar dessutom på mycket kul tillsammans, oavsett om vi är nybörjare eller meriterade dansare.

Välkommen att bli en del av vårt dansgäng!

 Camilla 0707-78 09 04