Låt oss på Mölndals dansskola hjälpa er att förverkliga era drömmars bröllopsvals!

Ring 0707-78 09 04!

Välj en imponerande wienervals som er bröllopsvals eller en romantisk långsam vals. Välj er personliga favoritlåt, och vi skapar en oförglömlig bröllopsvals, som speglar er som par och ert liv tillsammans.

Mölndals dansskola erbjuder både privatlektioner och kurser i bröllopsvals.

Privatlektioner: Här tar en erfaren danslärare hand om er. Vi styr undervisningen efter era önskemål gällande koreografi och musik. Ni kan välja vilken typ av musik och dans som ni önskar eller varför inte ett medley!  Privatlektioner i bröllopsvalsen bokas dagligen enligt överenskommelse.

Bröllopsvalskurser: Här är vi ett begränsat antal deltagare som tillsammans lär sig en koreografi till långsam vals. Ta gärna med er egna vals, så kan vi lyssna tillsammans och träna till er utvalda vals-låt  vid det sista tränings tillfället. Har ni inte hittat er låt, hjälper vi er med förslag på bra valser. Brudvalskurserna startar om ett flertal gånger under terminen, varje bröllopsvalskurs omfattar 6 danstillfällen.

Lämplig klädsel till bröllopsvals-träningen:

Brudgum: Byxor, skjorta, sko med lädersula

Brud: Kjol, topp, sko med liknande klack höjd som brudskon, ej öppen tå. Lång underkjol till brudklänningen går också bra att träna i.

Varmt välkommen till Mölndals dansskola!

Brudvalskurs
Kurs i brudvals
Brudvals-kurs